Een giftbox met natuurlijke limonadesiroop door je brievenbus! Dat kan bij Agroposta. Agroposta is een familiebedrijf en heeft zich het verbouwen van biologische planten en fruit eigen gemaakt. Op specialistische wijze wordt er van van hun eigen producten een verrassend assortiment aan limonadesiropen gemaakt, geheel volgens traditioneel recept. Deze siropen voeren de naam Agroposta, ‘post uit de natuur’.

Er zijn 5 smaken natuurlijke limonadesiroop bedacht volgens traditioneel Kroatisch recept met Vlierbloesem, Lavendel ,Salie, Frambozen en Citroen. Allemaal frisse en pure smaken. We hebben ze mogen proeven en ontdekten de vele mogelijkheden van deze fruitige en frisse siropen.

De bedoeling is dat je deze lekkere siropen ter plekke vermengd met ongeveer 200ml ijswater, of met je winterthee. Voeg ook eens een takje munt toe voor nog meer frisheid. Het zakje is ideaal om mee te nemen en de limonade is gluten-vrij, bevat geen kleur- en smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen en komt 100% uit de natuur. Ook in de horeca kom je het tegen en er zijn al hippe glazen flesjes van 250ml. Je kan de siropen online bestellen en let daarbij op deze leuke giftbox. Post uit de natuur!

Omschrijving

Agropošta is een Kroatisch familiebedrijf. Sinds 2011 produceren zij deze mooie natuurlijke siropen.
Alle limonadesiropen worden met de hand gemaakt door de familie Svaic in Zagreb. Een leuk weetje is dat alle ingrediënten door hen in het wild worden geplukt of ecologisch worden verbouwd in het gehele Middellandse Zeegebied.