De Beebox heeft populaire maaltijdboxen die gevuld worden met verse producten, direct van de boer. Zij stellen gevarieerde versboxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis.

Maar Beebox is nog veel meer. De boxen zitten vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een scherpe prijs. Daarbij zorgen de regionale Beebox ondernemers voor een hele goede persoonlijke service!

Je kan kiezen voor verschillende soorten boxen; Zo zijn er o.a. de BOX Extra, de BOX Maaltijden, de BOXEN Vegetarisch, Gezin en koolhydraatarm. Kies gewoon de maaltijdbox die het beste bij je past en ontdek de leuke recepten, iedere week opnieuw weer kwaliteit! De boxen zijn gebaseerd op alle ingrediënten voor 3 maaltijden per week en te bestellen voor 1 of meerdere personen. Gemakkelijk, verrassend en gezond!

De belangrijkste uitgangspunten van de Beebox zijn: Minimaal 90% biologisch 100 % uit Nederland en zeker niet duurder dan in de supermarkt. De Beebox is een onderdeel van Willem & Drees.

Omschrijving

Als je een biologische maaltijdbox van beebox (van Willem & Drees) thuis of op je werk ontvangt, dan krijg je meteen een goed gevoel. Met het verhaal achter de Beebox eet je lekker gezond en groen. Alle producten in de beebox zijn namelijk biologisch en afkomstig van Nederlandse boeren. Beebox vindt het belangrijk dat jij weet wat je eet, daarom vertelt Beebox je bij elke biobox waar de ingrediënten precies vandaan komen...