Beer in a Box selecteert de lekkerste speciaalbieren voor jou en bezorgt ze ook nog thuis. Je kan een losse box speciaalbier bestellen of een hip abonnement! Dan ontvang je om de twee maanden een leuke beerbox maar de box is ook heel leuk om cadeau te geven.

Zo heb je altijd bier in huis, kan je proeven met vrienden en grijp je niet mis! De boxen zijn zeer gevarieerd en bij elk biertje zitten ‘vette bierkaarten’ met een goed verhaal. Er zijn ook lekkere recepten bijgevoegd in de box, dat maakt de bierbox nog specialer. Hier een speciaal unboxing filmpje…

Beer in a Box gaat voor kwaliteit en originaliteit! Je kan eerst kijken of het bij je past door een proefbox te bestellen. Als je daarna helemaal fan bent kun je kiezen uit grote, kleine en cadeau bierboxen. Organiseer eens een proeverij met vrienden of familie, Gegarandeerd de allerbeste manier om de lekkerste bieren te ontdekken! De beer helpt je daarbij.

Omschrijving

In oktober 2013 maakten 3 vrienden aan een lange tafel onder het genot van... speciaal bier, het plan om deze biersoorten in een box te gaan verkopen. De bierboxen zorgen voor een verrassend aanbod, elke box is weer uniek. Proef, beleef en ontdek welk biertje jou favoriet is. Growl!