Bij Beter Bio kan je kiezen voor biologisch gemak! Het gemak van van een wekelijks groenteabonnement in combinatie met een vlees of vega-pakket.Wil je er nog fruit bij of andere biologische boodschappen? Geen probleem, je kan je bestelling moeiteloos aanvullen. Niet voor niets zijn zij genomineerd als beste biologische webwinkel voor 2017!

Beter Bio heeft een mooie formule, je kiest uit ruim 1500 biologische produkten en inmiddels zijn alle boodschappen landelijk verkrijgbaar.

Wij willen hier graag een aantal mooie Beter Bio pakketten die ook leuk zijn om weg te geven. Denk hierbij aan het Saladepakket, een Vegapakket voor 2 personen en het Actiefpakket. Alles voor mooie prijzen, uit een supergoed ingerichte biologische winkel!

Omschrijving

Marian Kooistra van BeterBio biologische boodschappen is er duidelijk over, de biologische consument is behoorlijk kritisch. Deze consument wil best meer betalen voor biologisch, maar verwacht wel dat de kwaliteit altijd top is, elke week weer. Door goede contacten met honderden regionale telers kunnen zij aan deze verwachting voldoen. Essentieel is het goed organiseren van het logistieke proces. Een klant bestelt vandaag en heeft het morgen vers in huis...