Speciaalbier bestellen moet makkelijk, leuk en betaalbaar zijn. Dit is het streven van BierLab. BierLab Speciaalbier is een online bierwinkel die zich heeft gespecialiseerd in bierabonnementen, bierpakketten en speciaalbier.

Bart en Ralph zijn met BierLab gestart om de liefde voor speciaalbier te delen met andere bierliefhebbers. Dat lijkt ons een mooi uitgangspunt. Zo maak je kennis met nieuwe biersoorten en speciaalbieren. Het bierabonnement en de bierpakketten bieden de mogelijkheid om op ontdekkingsreis te gaan naar mooie bieren. De biercadeaus zijn superleuk om weg te geven.

Maandelijks worden er bieren geselecteerd rondom allerlei thema’s zoals seizoenen of ingrediënten. Het doel van de online bierwinkel is om maandelijks een perfect bierpakket te leveren voor een kleine bierproeverij met vrienden.

Omschrijving

Bierliefhebbers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel zijn in 2013 gestart met deze online bierspeciaalzaak. Een eigen online bierwinkel is een beetje jongensdroom die uitkomt, aldus Bart. Nieuw bier proeven en dit kunnen delen met andere bierliefhebbers is toch prachtig?. Dat vindt ook Ralph: Speciaal bier bestellen bij je eigen bierspeciaalzaak, wie kan dat nou zeggen?