Er zijn 35 verschillende smaken Chocolade Bikkels! Wat zijn dat dan? Chocolade Bikkels zijn tweekleurige ronde bonbons gemaakt van kwaliteitschocolade aangevuld met natuurlijke smaakaroma’s. Ook als je geen echte chocolade liefhebber bent zijn deze bikkels een hemels genot, laat ze langzaam smelten in je mond of volg het stappenplan. Er is zeker een smaak voor jou bij.

Het ‘Bikkel stappenplan’: Vooral niet bijten – Neem een bikkel in de mond – Nuttig een kopje koffie of thee – Laat de chocolade smelten – Sluit je ogen – Geniet van het moment – Is de bikkel op, maar de koffie of thee niet? – Dan neem je er toch gewoon nog één?!

Je kan zo’n leuk themadoosje Chocolade Bikkels kopen of zelf samenstellen met allerlei verschillende smaken. Kies bijvoorbeeld de ‘Bazige Banaan’-Bikkels of de ‘Kleurige Kers’-Bikkels. Een superleuk foodcadeautje!

Omschrijving

Drie jaar gelden wilde banketbakker Dennis van Marion uit Baarn wel eens iets anders ontwikkelen, iets nieuws. Originele lekkernijen die erg leuk zijn om weg te geven of te krijgen. In de bakkerij in Baarn ontstond een nieuw concept onder de naam Chocolade Bikkels van de Bikkel Company. Chocolade Bikkels zijn tweekleurig en gemaakt van kwaliteitschocolade aangevuld met natuurlijke smaakaroma's.