BitesWeLove bezorgt de lekkerste tussendoortjes bij jou thuis of op je werk. In handige zakjes, in mooie glazen potten of in handige buckets voor een voorraadje.

Bij BitesWeLove vind je mixen op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in portieverpakkingen van 40-50 gram, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen. Omdat de tussendoortjes (bites) markt al jaren hetzelfde en eigenlijk een beetje saai is, springt BitesWeLove graag in dit gat om een gezonde bijdrage te leveren met deze knapperige snacks.

Met meer dan 50 bites kan je voorlopig lekker uitproberen en kan je jouw favoriete bites cadeau geven of voor thuis bestellen. Maar ook voor op het werk zijn er allerlei mogelijkheden. Van grotere buckets of dispensers maar er zijn ook leuke uitnodigende potten die je kan vullen met je favoriete mix!

Omschrijving

In 2014 kwamen de gebroeders Menken en Marleen Basart voor het eerst samen met het idee om de tussendoortjesmarkt eens op te schudden. Wat begon als een abonnementsservice voor de liefhebbers van gezonde notenmixen, groeide uit tot een notenmixmerk dat inmiddels verkrijgbaar is bij grossiers, de grotere bedrijfscateraars, online en (binnenkort!) bij jou om de hoek!