Bliss bites healthy snacks

blissbites.nl@blissbites.nl

Marouska is de bedenker van de Bliss bites healthy snacks. Bliss bites zijn eigengemaakte, 100% pure notenrepen met eerlijke ingrediënten zoals noten, gedroogd fruit en chocolade (behalve de Happy healthy). De combinaties van smaken zijn verrassend en de verschillende toppings van frambozen, pistache, raw cacao, pecan, maanzaad met chili en de yellow crunch (mix van hazelnoten, pecan en amandel) maken de bites helemaal af. Met al deze hoogwaardige ingrediënten is Maroeska er in geslaagd een heerlijk gezonde bite te maken, 100% puur, boordevol goeds en een ‘snackable’ bron van proteïne & vezels.

Met haar achtergrond in de lokale horeca keuken en het creëren en bereiden van gezonde & lekkere lunches voor de werkenden in de binnenstad merkte Maroeska dat er steeds meer vraag kwam naar haar “eigengemaakte, 100% pure notenrepen”, met eerlijke smaken en zonder rommel.

De reacties waren zo positief op deze lekkernijen dat het zaadje om deze repen verder te gaan ontwikkelen geplant werd. Na maanden van ‘koud proefbakken’ (no bake) waarbij er ladingen zijn getest door gasten, haar kinderen, familie, manlief en vrienden (vonden ze helemaal niet erg… kom maar door) zijn de Bliss bites healthy snacks een feit en alweer een poosje aangekomen in het stadium van ‘go bake’. Met een klein team van enthousiastelingen worden nu dagelijks, verse bites gemaakt en verstuurd per brievenbuspost naar bedrijven, liefhebbers en ambassadeurs. De vrolijke bites met de kleurrijke toppings komen we steeds meer tegen bij de thee, het koffiemoment, de borrelplank en zelfs bij een glaasje bubbels. Voor de lekkere trek is het een heerlijk tussendoortje. Hier kan je nog meer lezen over deze vrolijke bites.

Omschrijving

Haar eigengemaakte, 100% pure notenrepen werden steeds populairder. Zo ontstond in 2020 het idee om deze repen verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. Inmiddels vinden de gezonde snacks hun weg naar veel brievenbussen van liefhebbers en bedrijven. Marouska heeft het hele concept van de vrolijke bites met de gekleurde toppings helemaal uitgewerkt, van de smaken en beschrijvingen tot de verzorgde verpakking.