Boerenversbox is trots op West-Friesland en willen hun klanten graag laten genieten van de heerlijke producten van West-Friese bodem. Eigenaar Piet Hooiveld van Boerenversbox biedt maaltijdboxen aan vol eerlijke, seizoensgerichte producten, vers gebakken broden, lokale lekkernijen, heerlijke zuivel, ambachtelijk vlees, aardappelen en verse scharreleieren. Met deze producten zet je in een handomdraai de meest gezonde en smaakvolle maaltijden op tafel. De boxen zijn goed voor zeker 3 dagen gevarieerd eten. Met de bijgevoegde recepten maak je verrassende maaltijden klaar.

Met de maaltijdboxen van Boerenversbox eet je duurzaam, gezond, gevarieerd en anders dan anders. Kies gemakkelijk en snel uit de abonnementen die Boerenversbox in het assortiment heeft of geef het kado aan iemand die van lekker eten houdt. Het doel van eigenaar Piet Hooiveld is dat mensen gezond en lekker eten en vooral met plezier aan tafel zitten. Boerenversbox … van het land naar de klant!

Omschrijving

Het 'boerengevoel' is Piet Hooiveld met de paplepel ingegoten. Lekker eten deed hij ook bij zijn oma... Gewoon verse groenten, vlees en kruiden uit de eigen tuin. Oma toverde er een heerlijke maaltijd van. Met die gedachte is de Boerenversbox gestart.