Brandstof Organic Juices perst sappen met de slowjuicer zodat jij thuis of op je werk kan genieten van koudgeperste rode biet, wortel, spinazie, citroen, venkel, gember, limoen, selderij, komkommer en meer. De lekkerste sappen die boordevol vitamines, mineralen, enzymen en antioxidanten zitten.

Er wordt gewerkt met verse biologische groenten, fruit en heerlijke kruiden. In de sapjes zitten geen conserveringsmiddelen, suikers of andere toevoegingen. Door de slowjuice procedure blijft de temperatuur tijdens het persen laag en komt er minder zuurstof in het sap. Kwaliteit en smaak zijn zo optimaal en dit proef je terug in iedere slok.

Direct na het persen wordt de ‘kostbare’ brandstof ingevroren en zijn ze op die manier minimaal 5 weken houdbaar. De levertijd is drie dag en Brandstof Organic Juices levert door heel Nederland op dinsdag en vrijdag.

Omschrijving

Brandstofdrinks is als startup begonnen in het gebouw van Kitchen Republic, de foodbusiness incubator van Amsterdam waar je keukenruimte en inspiratie kan huren. "Brandstof bestaat uit sap en niks dan sap dat tot de rand is gevuld met dat wat goed voor je is. En natuurlijk koudgeperst zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij geloven dat je dat proeft in elke slok!"