“The good things in life gebeuren het hele jaar door”, aldus de makers van de verrassende geschenken bij de cadeausite Charles. Er zijn zoveel momenten in het jaar die gevierd kunnen worden zodat ze later mooie herinneringen oproepen. Een collega die weggaat, een zakenrelatie waar je heel blij mee bent of de vriend waar je altijd op kan rekenen.

Het zijn nu net die momenten die Charles graag heel speciaal wil maken door cadeaus en pakketten te bedenken die door kwaliteit en de presentatie echt opvallen. Zoals ze zelf zeggen; “We wilden een eigen merk creëren dat een fris en vernieuwend gevoel zou geven in de cadeaumarkt. De focus ligt nu op mooie wijnen, champagne, gin tonic pakketten en olijfolie. Nieuw zijn de mooie cadeaupakketten.

De verschillende cadeaupakketten en delicatessenpakketten hebben vaak een thema en een land als uitgangspunt. Denk aan Italië en Spanje. Wat dacht je van een borrelpakket om te geven in plaats van een bloemetje? De gifts zijn te personaliseren en altijd mooi verpakt. Weer een zo’n leuke foodgift maker!

Omschrijving

Stefan Heeger en Bart-Jan van Til zijn de e-commerce specialisten achter de formule van Charles. Zelf zijn ze gek op cadeaus krijgen maar hebben ook een enorm oog voor opvallende producten met een luxe uitstraling. Charles is net gestart met prachtige delicatessenpakketten, ook voor relaties van bedrijven. Dit aanbod gecombineerd met een uitstekende service maakt het heel leuk om eens rond te kijken bij Charles.