De Chef Ali Maaltijdbox is een nieuwe wereldse foodbox voor iedereen met verse ingrediënten en het beste 100% Halal vlees, geleverd door de Amsterdamse kwaliteitsslager Kaddour. Het was even wachten op een mooie halalbox maar Chef Ali heeft het meteen goed aangepakt.

Onder de bezielende ‘Arabische gerechten’ leiding van TV-kok Mounir Toub ( bekend van Grenzeloos koken op 24Kitchen), kan je genieten van allerlei Mediterraanse gerechten die bereid worden met groenten en fruit van lokale boeren, vis van vishandel Jan Van As en het eerder genoemde kwaliteitsvlees van slager Kaddour.

De Chef Ali Maaltijdbox is er voor 1 tot 4 personen en er zitten ingrediënten in voor 3 recepten en maaltijden, vaak met een Mediterraans tintje. Laat je verrassen door de goede recepten en inmiddels levert Chef Ali ook landelijk!

Omschrijving

Chef Mounir Toub heeft van jongs af aan het koken met liefde van huis uit meegekregen. Hij is meester in de Arabische en Mediterrane keuken en combineert moeiteloos smaken uit alle windstreken. Voor Chef Ali maakt Chef Toub wekelijks gerechten uit alle wereldkeukens. Chef Ali staat dan ook voor smaakvol eten met de beste ingrediënten en halal vlees.