Wanna be a Chocstar? Liefde voor chocolade, leidt tot drastische maatregelen, aldus Annefrid Imenkamp (alias Fridsie Wonka – Chief Executive Chocolate Maker).

Haar ontdekkingsreizen naar de lekkerste chocolade van de wereld leidde tot een simpel inzicht. Hier in Nederland waren al die heerlijke smaaksensaties niet te koop! Neem nu de ‘Firecracker’,  een donkere chocolade met zogenoemde ‘poppingcandy’ , chilipeper en zout, die zij ontdekte tijdens haar reis door Amerika.

Dit inzicht vroeg om drastische maatregelen namelijk de totale overgave aan chocolade met de start van een eigen bedrijf, Chocstar. Er volgde een chocoladecursus bij de grootste chocolademaker ter wereld, de aanschaf van een chocolademachine en een website. Nu deelt zij met veel liefde allerlei favoriete soorten. Sterker nog, Chocstar maakt gewoon jouw volledig gepersonaliseerde stuk chocolade, je chocolade cadeau of een last minute choco… Hartstikke handmade in het chocoladelab in Amsterdam.

Omschrijving

Life is too short to eat boring chocolat, aldus Annefrid Imenkamp. Mijn bijnaam is Fridsie Wonka en ik ben een chocoholic! Zij ontdekte dat de allerlekkerste chocolade in Nederland helemaal niet te koop was en nam drastische maatregelen.

Zij nam ontslag, volgde een cursus chocolade maken bij de grootste chocolademaker ter wereld en kocht een chocolademachine. Daarna volgede de website en het eigen bedrijf. Met weinig budget en veel liefde voor chocolade, deelt Annefrid nu heel succesvol de lekkerste en origineelste chocolade.