Mocht je op zoek zijn naar originele bakmixen dan maak je eenvoudig de lekkerste koekjes, cake en brood met de producten van Dapeppa. Kies bij Dapeppa een bakproduct naar keuze, van een koekjespot, mix voor scones tot aan een gekruid bierbrood of een bananenbrood. Met de baktips op de site van Dapeppa krijg je extra inspiratie! Bak voor jezelf, laat je bakkunsten proeven aan vrienden of geef een bakproduct als origineel foodcadeau.

Het healthy bananenbrood recept van foodblogger Paulien Weuring is een regelrechte hit. Voeg bananen en eieren toe aan de mix en maak gemakkelijk een ovenvers Bananenbrood. Je kan de mixen ook een eigen creatieve twist meegeven door je favoriete ingrediënt toe te voegen. Dapeppa is continue op zoek naar nieuwe producten die worden gemaakt door vrolijke mensen!

Omschrijving

Koekenbakker en eigenaar Dennis van Rijen maakte een reis naar Zuid-Afrika en ontdekte daar het Bierbrood en besloot het hier in Nederland te introduceren als bakmix. Inmiddels werkt het bedrijf op volle sociale toeren en werken er allemaal vrolijke mensen vanuit verschillende sociale werkvoorzieningen. Hier worden heerlijke en vooral originele bakmixen gemaakt.