De Buurtboer bedrijfslunch levert vers en lekker eten op jouw werk in de Randstad. Een bedrijfslunch, zoveel mogelijk biologisch, vers van het seizoen en lokaal van de boer. De Buurtboer levert deze bedrijfslunches en fruit op jouw kantoor. De lunch wordt samengesteld op basis van persoonlijke voorkeuren en bestaat o.a. uit vers brood, vleeswaren, vegetarische spreads, kaas en zuivel, maar ook verse soepjes en salades kunnen worden toegevoegd, zodat iedereen er blij van wordt! Dit alles van de mooiste makers en met kwaliteit en respect voor dier & mileu.

De Buurtboer levert aan bedrijven in de hele Randstad en concentreert zich nu op de gevarieerde gezonde lunches en het invullen van kantine concepten bij bedrijven. Dagelijks lunchen met de Buurtboer kan al vanaf €3,50 per persoon!

Omschrijving

De Buurtboer is in 2010 opgericht door Caroline van der Lande en Nikki Wiesman. Beide oprichters hebben jarenlange ervaring opgedaan als marketeers in de voedingswereld. Hun passie voor goede voeding, lokale producten en duurzaamheid wilden ze graag delen met een breder publiek. Zo werd de Buurtboer werkelijkheid!