De Koffiejongens zetten de markt voor koffiecups op zijn kop! De Rotterdamse Koffiejongens Walter en Corné vroegen zich af waarom er wel een abonnement is op bloemen, scheermesjes en zelfs wc-papier, maar niet op koffiecups? Misgrijpen bij het koffiezetapparaat overkwam beide heren nét iets te vaak. Zij gingen op zoek naar de beste koffie, goede cupjes en mooie vormgeving. De Koffiejongens werden een feit!

Na veel proeven zijn er 3 koffiesmaken geselecteerd. Zo is er de Lungo, een Espresso en een Ristretto. “Meer heb je niet nodig. Dit waren unaniem de lekkerste. Daar zijn we zo van overtuigd dat we een ‘niet lekker geld terug-garantie’ hanteren,” aldus Walter en Corné.” Er is een proefpakket, verschillende abonnementen die ook op maat gemaakt kunnen worden en bestellingen passen door je brievenbus.

Deze sympathieke Koffiejongens nemen het op tegen de grootste koffieproducent ter wereld. Zij zijn een beetje Klein Duimpje tegen de reus. Corné: “Toch denken we hiermee succes te hebben. Onze koffie is minstens zo lekker als die van de concurrent. Dat is de basis. Verder is ons concept gebaseerd op gemak: één keer bestellen en je zit écht nooit meer zonder koffie.” Keertje proberen? Bekijk dan snel het proefpakket!

Omschrijving

Corné en Walter zijn de jongens achter de koffie. Dit koffiecupjes concept is begonnen met een brainstorm... over andere plannen... totdat de koffie op was. Beide gloeilampjes gingen spontaan branden en de plannen werden gesmeed. Wat als er nu een abonnement bestond op écht goede koffiecupjes. Inmiddels hebben zij samen één missie. Jouw koffieleven een stukje makkelijker maken.