De Krat biedt gemak! Ze brengen lokale seizoensproducten zo van de boer bij je thuis, in een houten Krat. Geen zorgen meer over eerlijke produkten en over de vraag, wat zullen we vanavond eens eten? De Krat is ook B Corp gecertificeerd. Daarmee is de Krat onderdeel geworden van een internationale beweging van duurzame, transparante en sociaal-maatschappelijk betrokken bedrijven die streven naar een betere wereld.

Een Gemakskrat, een WeekendkratExtra of een weekendkratVega. Alle kratten zitten vol met heerlijke lokale groenten, vlees of vis en andere lekkernijen zoals brood, kaas of eieren. Elke week of 1 x in de 2 weken bij je thuis gebracht, in een houten Krat met de lekkerste recepten. Benieuwd naar de Kerstkrat of de KerstkratVega? Kijk snel op de site om je keuze te personaliseren en

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

target=_blank>bekijk het filmpje!

Omschrijving

Zoals zoveel goede ideeën,  begon ook het ondernemingsplan van ‘De Krat’ tijdens een borrel. Daar werden Yvo van Rijen en Eefje Brugman door een gemeenschappelijke vriend aan elkaar voorgesteld. Tijdens de avond ontstond er zoveel enthousiasme voor het idee van een krat met eerlijk eten, dat ze besloten om het gewoon eens uit te proberen. En dat uitproberen is ruimschoots gelukt.