Olijfolie… wie kan er zonder dit vloeibare goud! Olijfolie om in te bakken, te braden, in salades en heerlijk in zelfgemaakte smeerseltjes. Het is gewoon onmisbaar in de keuken en meteen een gezond medicijntje. De Olijfolieshop heeft een zeer uitgebreid assortiment die bij elke food lover een glimlach op de mond tovert.

De olijfolie’s van De Olijfolieshop zijn van wereldklasse en uiterst smaakvol. Veel van deze olijfolie’s worden gebruikt in de beste toprestaurants van Nederland. De keuze is reuze! Extra Virgin olijfolie, olijfolie om mee te bakken, als geschenk en zelfs met een heerlijk aroma voor in salades en sauzen. Het toppunt van De Olijfolieshop is dat je zelfs je eigen olijfolielabel kan laten maken. Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk dan ben je bij deze olijfoliefluisteraar aan het juiste adres!

Omschrijving

Nico Donkelaar: Ik ben als kind in een ketel met olijfolie gevallen, anders kan ik mijn fascinatie voor dit vloeibare goud niet verklaren. Vaak bezocht deze olijfoliefluisteraar de boeren en nam zoveel mogelijk olijfolie mee naar huis. Eerst voor eigen gebruik, later voor allerlei mensen in zijn omgeving. In 2008 startte een kleine webshop met slechts drie soorten Extra Vierge olijfolie, nu nog steeds de best lopende producten. In 2011 maakte de horeca kennis maken met deze mooie verschillende olijfolies en het werd een instant succes!

De Olijfolieshop vertegenwoordigt geen merk. Ze leveren niet 1 soort olijfolie uit 1 land of uit 1 streek. Zij gaan simpelweg op zoek naar de lekkerste in het hele Mediterrane gebied met een mooi verhaal!