Thymo Schol, eigenaar van Flesjewijnbezorgd, levert wijncadeaus en bedankjes in handbedrukte wijnkistjes. Met je persoonlijke tekst op een houten wijnkist heb je een ontzettend leuk en origineel geschenk.

Op deze handige site vind je al een aantal voorbeeldteksten ter inspiratie maar je mag van alles op het kistje zetten natuurlijk. Ook kan je kiezen uit verschillende stijlen en verschillende kwaliteitswijnen, cava’s en champagnes. Deze zijn geselecteerd door gediplomeerde vinologen en wijnkenners.

Niet voor niets is Thymo Schol Ondernemer van het jaar geweest in Hilversum in 2012! Flesjewijnbezorgd is een mooi en duidelijk concept en zorgt voor betaalbare wijncadeaus. In 3 makkelijke stappen kan je een kistje met inhoud en bedrukking op laten sturen om iemand te feliciteren, te bedanken of gewoon een beetje extra aandacht te geven…

Omschrijving

Als wijn zo’n populair geschenkartikel is, hoe kunnen wij er dan voor zorgen dat diezelfde saaie fles wijn ineens een heel creatief en persoonlijk cadeau wordt waardoor mensen ECHT verrast zijn? Tymo Schol bedacht dit goede concept. Door de combinatie van goede wijn met een verrassende verpakking loopt Flesjewijnbezorgd als een trein.