Frecious maakt en bedenkt de lekkerste slowjuice sappen! De missie van Frecious is: gezondheid binnen handbereik! Frecious levert namelijk lekkere dagelijkse groentesapjes aan huis of op je werk. Eindelijk is er een goed alternatief voor mensen die het maken van deze groentesappen maar een heel gedoe vinden want het is best bewerkelijk en het schoonmaken van zo’n slowjuicer is een hele klus!

De kwaliteit van de  slowjuice sappen is heel goed, deze kwaliteit is eigenlijk alleen haalbaar met een hele dure slowjuicer. Zo worden alle sappen van Frecious koud en langzaam geperst in de sapfabriek. Er gaan dus geen voedingsstoffen verloren en je lichaam herkent  alle vitaminen, mineralen en enzymen meteen. slowjuice sappen werken heel zuiverend, voeg daaraan toe nog wat kruiden en fruit en je hebt een cadeautje voor je lichaam.

Je kan verschillende hoeveelheden flesjes bestellen in verschillende maten en boxen. Zo is er b.v. een StartBox, een LifestyleBox en DetoxBox of je gaat voor meer energie en voor een fitter en slanker lichaam. Je ontvangt de flesjes ingevroren thuis of op een ander adres. Je kan ook zelf je Box samenstellen, zo heb je je eigen voorraad altijd bij de hand. Ontdek zelf het slowjuice sappen-effect!

Omschrijving

Roos Nauta is de bedenker en oprichter van Frecious Slow juice. Roos is fysiotherapeut en natuurvoedingsdeskundige. Als Sapjesfee en pionier tovert Roos Nauta al sinds 2011 met de mooiste ingrediënten en al haar liefde, magische slowjuices.

Eerde volgde zij zelf als fysiotherapeut een 28-daagse sapkuur van 3 sappen per dag gecombineerd met een gluten,- suiker- en zuivelvrij maaltijdplan. Als je goede voedingsstoffen in je lichaam stopt wordt het vanzelf fitter en blijer dacht Rood. En deze 'boerenlogica' werkte.... Al snel begon ik als pionier, vanuit mijn eigen keuken, de eerste slowjuicery ter wereld: Frecious!”