Welkom bij Fruit.nl. Ben jij ook gek op sappig en gezond fruit en eet jij elke dag 2 stuks fruit? Of vergeet je het stiekem ook wel eens? Bij Fruit.nl selecteren ze het lekkerste fruit alvast voor je en bezorgen ze het op dinsdag en vrijdag gratis aan huis of op je werk. (tip voor je werkgever) Zo voorkom je dat je het vergeet en haal je die 2 stuks fruit per dag met gemak.

Kies je favoriete fruitbox, sapbox of fruitmand naar keuze en kies hoe vaak en waar jij de box of mand bezorgd wil hebben. De fruitboxen bestaan uit minimaal 7 soorten fruit en een heerlijke exotische verrassing. Gevarieerd, vers en gericht op het seizoen.

In de de sapboxen zitten bijvoorbeeld perssinaasappelen, citrusvruchten, grapefruits, mandarijnen en nog veel meer vruchten om de puurste sapjes te maken. Zo maak je ook snel een gezonde smoothie! Gevarieerd fruit eten draagt bij aan een gezonde levensstijl, met deze fruitboxen lukt dat wel!

Omschrijving

Sander Kemmer: "Fruit.nl is begin 2015 opgericht en wij groeien gestaag. Inmiddels hebben we een aantal grote stappen gezet en wij zijn trots op het resultaat tot nu toe. Twee mooie TV-commercials, een vernieuwde website en een aantal nieuwe unieke fruit- en sapboxen. Het is onze ambitie komend jaar het assortiment verder uit te breiden, zodat wij de fruitwensen van onze huidige en toekomstige klanten nog beter kunnen invullen. Een fris en fruitige groet!"