Fruitmand-Specialist is een onderdeel van Cadeau-Specialist.nl, een overkoepelende naam voor een aantal websites op het gebied van champagnes, fruitmanden, bonbons en ballonnen. Handige en specialistische cadeausites waarvan wij de Fruitmand-Specialist even onder de aandacht willen brengen.

Op de site vind je een groot assortiment fruitmanden, wel of niet met een leuk thema. Er zijn kleinere manden maar ook luxe en zeer uitgebreide varianten. Allemaal gevuld met lekker vers, en zoveel mogelijk, seizoensfruit. Het fruit wordt verpakt in mooie fruitdozen of fruitkorven.

De fruitmanden hebben allemaal een thema, bijvoorbeeld de fruitmanden Vitamientje, Pleister of de manden voor de geboorte van een jongen of een meisje. Soms gaan ze vergezeld met een leuke knuffel of een mooie kaart en zit er iets lekkers bij. Je kan ook nog zelf een kaartje met een boodschap toevoegen.

Als je een mand bij de Fruitmand-Specialist wilt bestellen dan heeft de persoon die je wilt verrassen, bedanken of beterschap wilt wensen de fruitmand de volgende dag al in huis. Bekijk ook eens de zakelijke mogelijkheden…

Omschrijving

Een fruitmand is altijd leuk om te geven. Met deze verschillende fruitmanden kan je iedereen steunen en blij maken. Een doeltreffend en gezonde gebaar...