Mymuesli is de eerste aanbieder van gepersonaliseerde muesli via internet. Op de website kan je je eigen bio-muesli samenstellen uit 80 (!) ingrediënten of een kant-en-klare mix bestellen bedacht door een voedingsdeskundige.

Een mooie startup destijds en ook vele malen in de prijzen gevallen. Sinds 2010 is mymuesli ook in Nederland online en kan je genieten van je eigen gepersonaliseerde muesli, granola en de biologische havermout. In de fabriek, in Zuid-Duitsland in Passau, wordt de bio-muesli, 6 dagen per week gemixt, verpakt en verzonden.

Ook vind je op de site verschillende dieetsoorten of leuke cadeaus, zoals de vuurrode I-Love-You koker die gevuld is met knapperige haver-crunchy’s, cranberry’s omhuld in witte chocolade, zoete aardbeien, frambozen en lieve melkchocolade hartjes.

Omschrijving

Drie vrienden en drie nationaliteiten vonden dat het beter kon na al die slechte muesli reclames op de radio. Op het internet kon je al van alles personaliseren behalve muesli. De site ging in 2007 al online met biologische muesli, zonder kleur-, en smaakstoffen. Bovendien wilden zij alle kopers ook de mogelijkheid bieden om hun muesli zelf samen te kunnen stellen. Het werd een regelrechte hit en ineens moest er heel veel gebeuren.

Aan het ondernemerschap ligt het niet stellen we vast want inmiddels staat er vanaf 2011-2012 een fabriek met een muesli machine die 566 biljard verschillende soorten muesli's automatisch mixt en vult. Daarnaast hebben zij superleuke concepten bedacht om jezelf te verwennen of om als food cadeau weg te geven.