Ghee Easy maakt traditionele Indiase geklaarde boter vanuit Holland. Ghee wordt in India gebruikt om in te bakken, braden en frituren. Het spat niet, verbrandt niet, en heeft een zachte noot-achtige smaak. Volgens de traditionele Indiase Ayurveda leer is Ghee gezond, verbetert het de spijsvertering en helpt met het verwerken en opnemen van voedsel. Het past dan ook goed in het rijtje superfoods. Deze geklaarde boter wordt ambachtelijk bereid volgens de traditionele Indiase methode en gemaakt van biologische Hollandse boter uit natuurgebied de Weerribben.

Wist je al dat dit bakvet een hoge verbrandingstemperatuur heeft. Zonnebloemolie en olijfolie verbranden al bij 160 graden en boter bij 130 graden. Ghee Easy pas bij 250 graden. Daarom is dit product zo gezond en een vet goed vet! Niet aan te slepen in Japan en het product staat daardoor in de top tien van meest verkochte food producten op Amazon. Bekijk hier het filmpje!

Omschrijving

Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden. In de culinaire productieruimte in Bunnik maken ze van Hollandse biologische boter uit natuurgebied de Weerribben (Overijssel) deze prachtige ghee. "Wij zijn natuurlijk absoluut niet objectief natuurlijk maar staan 100% achter dit biologisch organische product. Het is ook heel lekker om in te bakken door de subtiele nootachtig smaak."