Kasper Specht, oprichter van het bedrijf Gintonicbox houdt van een goede gin tonic. Een perfect serve het liefst. Vandaar het idee om gin tonic boxen en pakketten te gaan samenstellen. Iedere box met een eigen verhaal.

Elke gin heeft namelijk zijn eigen successtory en wordt vaak gecombineerd met de daarvoor geschikte ingrediënten. Maar wat is dan die perfect serve? Daar hoef je nu niet meer over na te denken want alle benodigdheden vind je in deze gin tonic boxen. Op de website van Gintonicbox kun je alles vinden over de (bijzondere) gins, de specifieke smaken en hoe dé perfecte gin tonic cocktail gemaakt wordt.

De handgemaakte houten boxen worden met zorg samengesteld. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar goede ingrediënten voor een Bombay Sapphire gin tonic cocktail, dan hebben zij die al voor je verzameld. Maar ook andere merken gin zijn vertegenwoordigd: Tanqueray gin, Hendrick’s gin, Monkey 47 gin, Bobby’s gin, Sloane’s gin, Sipsmith’s gin en VanDyck gin, van elk merk zijn er samengestelde luxe pakketten. Zo heb je een prachtig cadeau of relatiegeschenk en ontdek je meteen de wereld van de Gin Tonic cocktails.

Omschrijving

Kasper Specht is begonnen met Gintonicbox in 2015. Inmiddels komen er prachtig gin tonic boxen en pakketten van zijn hand. De houten handgemaakt boxen staan garant voor een indrukwekkend cadeau. Zo duik je meteen ook op een leuke manier in de wereld van de gin tonic cocktails!