Grown heeft een heel geavanceerde kweeksysteem, het heet CressToday. Met deze CressToday kweek je in een handomdraai je eigen cressen, onafhankelijk van het seizoen.

Wat zijn cressen ook alweer? Cressen zijn, net als Tuinkers (Garden Cress) hele jonge plantjes die met hun wortels in een bakje op een voedingsbodem staan. Deze plantjes worden in een heel vroeg stadium geoogst. Ze zijn een combinatie van mini-kruiden en superfoods en smaken vaak pittig en zijn supergezond! Er zitten veel antioxidanten in deze groente. Ze zijn erg krachtig van smaak en ook nog eens erg gezond! Met de CressToday kan je deze mini-kruiden zelf kweken en oogsten.

Je kan eindeloos cressen met knoflook-, rucola-, mosterd-, koriander en meer smaken. Gebruik de verse kruiden als garnering op diverse maaltijden, op de soep, maak je water op smaak met verse kruiden en geniet van net dat beetje extra! Je kan kiezen voor een basis kweekset of een uitgebreide set, bestel gemakkelijk je cress mix pads en je kan gelijk aan de slag. Het prachtige design van de kweekset dient als pronkstuk op je aanrecht. Grown maakt thuiskweken makkelijk, cress to impress!

Omschrijving

Grown wil je helpen groeien naar een gezonder en smaakvoller leven! Toon Roozen, het creatieve brein achter Grown is na twee jaar experimenteren, brainstormen en ontwerpen klaar om te groeien.