De geur van vers gebakken, handgemaakt brood is voor veel mensen ‘by far’ de allerlekkerste geur die er bestaat! Wij vonden bij deze geur een ‘catch!’ Wat dacht je van een broodabonnement op ovenheerlijk handgemaakt brood? Zonder toevoegingen en met 100% natuurlijke ingrediënten, bedacht door Handgemaaktbrood.

Nu voor de consument

Tot nu toe leverden zij de broden alleen nog aan de horeca en speciaalzaken. Maar dat gaat veranderen. Handgemaakt brood wil graag het ‘broodabonnement’ introduceren. Je ontvangt dan op donderdagavond een door jou gekozen pakket van het handgemaakte brood. Er is een Weekendbroodbox, weekbroodbox of een borrelbroodbox. Diepgevroren zodat jij het alleen nog maar hoeft af te bakken. Je kan ook altijd tussendoor pauzeren of stopzetten. Don’t worry, be happy…

Omschrijving

Wie is de oprichter?
Patrick Boon is overgestapt vanuit de fotografie en combineert nu zijn passie voor mooi en eerlijk brood met mooie beelden. Al 5 jaar geleden introduceerde hij het brood van de familie Grimminger. Al vanaf 1911 bakt deze bakker alle broden met de hand. Een arbeidsintensief en 100% natuurlijk product, gebakken in de steenoven.