HelloFresh kennen we inmiddels allemaal wel. Zij leveren complete, gezonde maaltijden in een box!
“Het denkwerk wordt uit handen genomen, je moet nog wel zelf snijden en koken.” Je kan nu zelf uit 10 recepten kiezen en je krijgt alle bijbehorende ingrediënten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.

De filosofie van HelloFresh is een duidelijke! Ontzorgen en lekkere verse ingrediënten aan huis bezorgen voor drie, vier of vijf gezonde maaltijden. De drie verschillende boxen zijn te bestellen voor 1 t/m 6 personen. Zo is er de Originalbox, de Veggiebox en de Familybox.

Zij bieden wekelijks 10 originele, uitgebalanceerde en makkelijk te maken recepten. De receptkaarten vind je in de box die thuis wordt bezorgd op het tijdstip dat jij uitkiest. Liever vis, vegetarisch? Of eet het hele gezin lekker mee. Probeer de verschillende gerechten eens uit, het koken wordt er een stuk spannender door.

Ontdek het gemak en de flexibele service van HelloFresh!

Omschrijving

Co Founder en CEO van HelloFresh Nederland en HelloFresh Benelux is o.a. Maartje Frederiks. met veel inzet runt zij dit snelgroeiende bedrijf. Er is ook wat kritiek geweest op de wat agressieve manier van benaderen. Maartje: "Kritiek is nooit leuk, zeker niet wanneer je met hart en ziel aan iets hebt gewerkt.” We hebben goed geluisterd naar onze klanten, we hebben de service heel flexibel gemaakt. We kijken vooruit en we willen steeds meer mensen ontzorgen en laten genieten van een gezonde maaltijd. Stapje voor stapje.