Herb Heroes

/herbheroes.com

Herb van Herb Heroes heeft de Herb Booster bedacht. Herb is de held der kruiden, red kruidenplantjes en zorgt ervoor dat ze langer en gelukkig leven. Hoe dan? Herb Heroes comes tot the rescue!

De belangrijkste oorzaak dat de verse kruidenplantjes uit de supermarkt het niet lang redden, is niet genoeg zonlicht… De Herb Booster is een lamp waaronder je kruiden weer helemaal opbloeien. Het zijn eigenlijk hippe potjes waar je kruidenplantjes precies inpassen. De lamp hangt erboven. Deze Herb pots zorgen ervoor dat de kruiden iedere keer voldoende water krijgen. Een beetje extra voeding houdt ze ook langer op de been, daarvoor gebruik je de Herb power grow sticks.

Een mooi innovatieve oplossing en het ziet er nog leuk uit ook vinden wij. De Herb Booster houdt van alle kruiden zoals, rozemarijn, basilicum, bieslook, koriander, dille en oregano. Word dus ook een Herb Hero en geniet extra lang van je verse kruiden. Haal het zonnetje in huis met Herb Heroes!

Omschrijving

Herb Heroes is een jong Nederlands bedrijf dat gelooft dat iedereen groene vingers heeft. Zij vinden ook dat je kruidenplantjes een lang en lekker leven verdienen. Daarom hebben de Herb Heroes zich helemaal verdiept in wat goed is voor deze planten. Met die kennis is de productenlijn van Herb Heroes ontwikkeld.

"De producten van Herb Heroes zijn nieuw op de Nederlandse markt. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, zuinig in verbruik, vrolijk vormgegeven en duurzaam."