Het Fruithuis is een echt familiebedrijf. De vierde generatie staat inmiddels aan het roer. Aan de Langestraat in Genemuiden openden Derk en Leistje Janssen in 1928 een groente en fruitwinkel. De winkel heette toe ook al Het Fruithuis.

Een tweede winkel in Vollenhove werd snel een feit. De groente kwam van tuinders uit de Koekoekspolder en van de veiling in Ijsselmuiden. Fruit kwam uit onze eigen Betuwe. Samen met deze boeren en telers uit de omgeving zorgen zij ervoor dat de selectie van het fruit en de groente altijd van de beste kwaliteit is.

De moderne variant van de traditionele winkel is nu ook online. Zij verkopen de mooiste fruitpakketten en fruitmanden voor thuis en op het werk. Gezond en makkelijk en met de betrouwbare service van vroeger…

Omschrijving

Leistje stond vroeger in de winkel en Derk en zijn zoon Johannes (Sr.) gingen met paard en wagen langs de huizen langs om de groente en fruit te verkopen. Same day delivery dus :-). Het Fruithuis staat sinds 1928 voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Nu, 4 generaties later staat de familie Janssen nog steeds dagelijks voor je klaar.