i’TRE Delicatessen

itre.nl

Wij zijn blij dat we de makers van i’TRE Delicatessen aan je voor mogen stellen. i’TRE is het merk dat ontwikkeld is door een aantal specialisten op food- en delicatessen gebied. De initiatiefnemers zijn Bob de Jager en Robbert de Jager (vader en zoon). Zij zijn als sinds 2005 actief met het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten en delicatessen voor fijnproevers.

Gerookte zalm, kaviaar, olijfolie, chocolade, koffie, macarons en zeezout, dit zijn de lekkernijen die bij het merk i’TRE horen. Er wordt gewerkt met biologische grondstoffen en minimaal gebruik van e-stoffen. De producten vind je al in speciaalzaken en bij een aantal sterrenrestaurants. Nu zijn de fijnproevers thuis ook aan de beurt. De drie kenmerken van deze producten zijn Puur, Perfectie en Smaakvol. Vandaar de naam i’TRE, dat is Italiaans voor drie. Want al het goede komt altijd in drievoud.

Proud to present dus… de delicatessen van het merk i’TRE.

Omschrijving

Bob de Jager en Robbert de Jager staan aan het roer van o.a. het bedrijf Buspro, Qeuze en het delicatessenmerk i'TRE. Deze producten zijn ontstaan uit de passie voor verfijnde producten. Zij zijn altijd een combinatie van kennis, smaak en design.
Door verschillende specialisten is er met zorgvuldigheid een aanbod van kwalitatieve producten samengesteld, getest en gekeurd.