Kitchen Inc.  is een onderdeel van Anice Culinair, the culitainment group en is in 2011 opgericht in Amsterdam. Een moderne cateraar anno nu! Inmiddels zijn zij snel uitgegroeid tot een bloeiend en creatief catering bedrijf. Zij zijn gestart met verschillende borrelboxen met luxe hapjes, toen onder de naam Borrelbox Company. Nu hebben zij voor het ontbijt, de lunch, diner én borrel allerlei concepten in of uit de box…

Originele catering dus want zij hebben nog steeds verschillende smaken boxen die je kunt mixen en bestellen. Van hartig tot zoet en helemaal vers gemaakt! Snel een heerlijke borrel bij je thuis, op de zaak of op de boot. Ook de schalen met zalm en charcuterie zien er erg aantrekkelijk uit. Wat denk je van een Vrimibobox, een Celebrationbox of een Meat- of Veggiebox? Kitchen Inc. voor dagvers, kwaliteit, originaliteit en heerlijke smaakcombinaties.

Met de ontbijtbox kan je iemand blij maken of je kan iemand verrassen met een mandje oesters? Need we say more? Kitchen Incorporated is een creatieve cateraar die moet je ontdekken in Amsterdam en omgeving.

Omschrijving

Door de enorme hoeveelheid culinaire bagage uit binnen- en buitenland, opgedaan bij gerenommeerde restaurants, brengt het team van Kitchen Inc. culitainment van het hoogste niveau Met hun Team onderscheiden zij zich al jaren van de standaard iets waar zij enorm trots op zijn. "Bent u op zoek naar standaard dan raden wij u aan weg te klikken en verder te googelen!"