De bedenker van het concept van La Fève Sterrenbonbons is meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek. Door een mooie samenwerking met 10 Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België heeft Geert-Jan 10 verschillende bonbons ontwikkeld met de inbreng van deze topchefs. Het was testen, ruiken, proeven, verfijnen en genieten. De verschillende voorkeuren komen tot uiting in bijvoorbeeld een pure chocolade bonbon met appel, calvados en gebrande kardemom:

Sander Spruijt van de Burgemeester: Dit is voor mij een ultieme bonbon die samen met koffie een fantastische balans is van bitter, zoet en frisse tonen.

Raoul Meuwise van de Hoefslag: We hebben een witte chocoladebonbon ontwikkeld met yoghurt, passievruchten en dragon die aansluit bij de signatuur van onze desserts. Het zijn de pure smaken die passen bij de Hoefslag.

La Rive, Roger Rassin: Een pure chocolade bonbon met Thaise basilicum, tamarinde en amarena kers. Het fris zure van de tamarinde zal een frisse kruidige, vrij oosterse tint naar boven halen en dat in combinatie met pure chocolade en kers zal je zeker doen laten genieten.

Je kan deze 40 bonbons bestellen in een luxe verpakking, een geweldig food cadeau!

Omschrijving

Geert-Jan heeft zijn eigen bedrijf la Fève in Maastricht. Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met zijn team vanuit zijn atelier aan de beste bonbons en desserts. Zijn zoete kunstwerkjes zijn zeer populair bij verschillende toprestaurants en exclusieve winkels. De artisanale bonbons zijn echter toch dé specialiteit van la Fève.