Als erkend orthomoleculair voedingsdeskundige is Natalie van Le Bonbon Franc altijd op zoek naar het beste in voeding. Omdat bakken een grote hobby van Natalie is ging zij op zoek naar bestaande bakmixen die glutenvrij lekkers beloofden. Helaas bleken de bestaande bakmixen toch nog allerlei suikerspiegel verhogende ingrediënten als: geraffineerde suikers, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel te bevatten.

Na lang testen en proeven en veel onderzoek is het gelukt om recepten en mixen te ontwikkelen die smeuïg en toch ook zoet gebak tevoorschijn toveren. Want gezond eten is leuk, maar snoepen is leuk en lekker! Deze biologische en glutenvrije bakmixen (ook voor brood) zijn vrij van rijstmeel, aardappelzetmeel, maïsmeel, geraffineerde suikers en e-nummers.

Le Bonbon Franc biedt jou het gemak om gezonder biologisch glutenvrij brood en gebak te maken met het beste bakresultaat. Bakken op maat dus! Er zijn er vijf, de Paleo Broodmix, de Brownies Bakmix, de Cinnamon Oats Cookies bakmix en de Paleo Soft Breadmix met de Willie Carrot Cake. Houd je suikerspiegel in balans en ga lekker gezond bakken. Ideaal als tussendoortje en je bereikt zo makkelijker je ideale gewicht!

Omschrijving

Natalie Rocha is een erkend orthomoleculair voedingsdeskundige. Door haar eigen ervaringen en problemen met het eten van tarwe, spelt, suiker en e-nummers, wilde zij wel lekker blijven snoepen.
Snoepen van gebak dat smeuïg is en toch ook een beetje zoet. Kortom de speurtocht naar de ideale biologische en glutenvrije bakmixen was begonnen. Inmiddels heeft Natalie met Le Bonbon Franc een serie gecertificeerde bakmixen voor je op de plank liggen. Voor gezond gebak omdat jouw lichaam ook de beste voeding verdient!