Madaga is een online traiteur voor de kleintjes. Het klinkt al lang niet meer overdreven, een traiteur voor de kleintjes. Madaga bestaat al jaren en hier weet je zeker dat alle maaltijden en hapjes met liefde en kennis bereid worden. 100% vers, daar kun je bijna niet tegenaan ‘staafmixen’.

Okay, misschien heb je tijd om elke avond zelf wat gezonds te bereiden, maar mocht je toch altijd weer naar dat standaard supermarktpotje grijpen, of juist meer aandacht aan je kind willen geven i.p.v. achter het fornuis te staan….probeer dan echt Madaga!

Je kind leert zo automatisch gevarieerd eten en men kan het zelfs thuisbezorgen of afleveren op het kinderdagverblijf. Stel een weekmenu samen en geniet van de gerechten die elke woensdag of zaterdag worden bezorgd. Eerst proberen? Bestel dan eens een Proefbox. Uiteindelijk kan je je eigen menuplan ontwikkelen.

Omschrijving

Ingrid (Blije mama), Gabriel (Chef voorproeven) & Raphael (Proefkonijn), zijn al jaren de initiatiefnemers van dit babytraiteur concept. Dat goede baby- en peutervoeding maken soms de nodige stress oplevert en tijd kost wordt pas duidelijk als je een aantal mondjes te voeden hebt. Ingrid vond geen goede producten die al kant en klaar waren dus verzon en maakte zij ze zelf. Inmiddels bestaat er een hele lijn van gezonde hapjes en maaltijden voor alle kleintjes.