Ze zijn 3,5 x 3,5 x 2cm en zijn zacht en fluffy en zitten boordevol smaak. Wat het zijn? Handgemaakte marshmallows van Mallows!

Er zijn verschillende smaken zoals o.a. de Classic Vanilla Bean, Raspberry & Roses of de Nutella en Passion Fruit varianten. Ze worden met de hand gesneden en allemaal per 16 stuks verpakt als het perfecte cadeautje.

Bij Mallows houden ze van perfecte cadeautjes geven, de doosjes passen door de brievenbus en zien er leuk uit. Je kan ook een mix van smaken samenstellen natuurlijk. Je feestje opfluffen met Marsmallows? Live marshmallow lolly’s toasten of marshmallows roosteren bij (geurvrije) branders of de vuurkorf? Michelle en Quinten houden naast foodcadeaus ook van feestjes, bruiloften, festivals en markten.

Omschrijving

Michelle en Quinten vormen samen het team achter Mallows, Michelle is de Mallows-making-expert en patissier en Quinten is het creatieve brein, ontwerper en meesterproever. In de Mallows zitten geen kunstmatige smaakjes, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Er wordt voor de bereiding echt fruit gebruikt, verse vanillepeulen en mooie specerijen en etherische oliën.