De Marley Spoon maaltijdboxen zijn anders! Hier kies je zelf de gerechten die je lekker vindt, op het moment dat het jou uitkomt. Zo kan je elke week bestellen, maar ook één keer per maand. Marley Spoon laat jou dus kiezen, de maaltijdbox met keuze! Wie is Marley Spoon?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

target=_blank>Even een leuk filmpje…

Marley Spoon maakt het eenvoudig om in je eigen keuken lekkere en inspirerende gerechten klaar te maken. Hun chef-koks ontwikkelen elke week nieuwe recepten en plaatsen deze op de Marley Spoon website en je ontvangt ze per mail. In de maaltijdbox bevinden zich ook de receptkaarten die bestaan uit 6 eenvoudige stappen. Hiermee wordt het gemakkelijk om elk gerecht in 20 tot maximaal 40 minuten op tafel te zetten. Je kiest voor 2, 3 of 4 gerechten in de week. Kies voor een Classic of een Familiebox. Alle boxen kunnen ook vegetarisch worden besteld.

Omschrijving

Eenmaal besteld, ontvang je thuis een box met lokale, eerlijke seizoensingrediënten van vaste producenten, waaronder boerderij Lindenhoff in Baambrugge, versvishandel Jan van As en meesterpoelier Pieter van Meel. Het verpakkingsmateriaal en de box zijn recyclebaar en Marley Spoon kent een flexibel abonnement en bezorgt de gerechten vanaf €4,95 per portie. Overslaan, pauzeren of opzeggen van het abonnement kan altijd.