Iedere week kan je de Mathijs maaltijdbox van Mathijs Vrieze ontvangen met daarin 3 maaltijden voor 2 of 4 personen. Ook is er een familiebox, een vegetariër- en een flexitariërbox. De boxen bevatten verschillende ingrediënten, “zo eerlijk mogelijk en met zo min mogelijk toevoegingen!”

Zo hoef je 3 dagen van de week geen boodschappen te doen en niet te verzinnen wat je nu weer eens gaat eten. Gemak dient inderdaad de mens en de kids maken meteen kennis met nieuwe smaken. Dagelijks krijgt het team van Mathijs maaltijdbox leuke reacties. Pubers leren zo koken en verliefde stelletjes verrassen elkaar met nieuwe gerechten. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het plezier in koken.

Op maandagavond worden de boxen bezorgd tussen 17.00 en 21.30, in héél Nederland!. Ben je er niet dan bezorgen zij gewoon even bij de buren. Je kan de maaltijdbox altijd een keertje overslaan maar wie wil er nu niet profiteren van deze (h)eerlijke en voedzame maaltijden bereid met hoogwaardige ingrediënten van de man die al meer dan een half miljoen kookboeken verkocht en inmiddels als BN’er door het leven gaat?

Omschrijving

Mathijs Vrieze van Mathijs Maaltijdbox heeft een droom die al behoorlijk is uitgekomen. Veel mensen in Nederland koken al dagelijks een lekkere maaltijd met verse ingrediënten. Met de Mathijs maaltijdbox zet iedereen een gezond en lekker gerecht op tafel. En als resultaat; samen lekker eten! Mathijs ontwikkelt met zijn team lekkere recepten in verschillende boxen. Zijn inspiratie haalt hij bij de boeren en telers, bij de bron dus!