Nice to mint you! Mints on a mission… Dat zijn slechts enkele van de leuke slogans van Max’s Organic Mints. Een baanbrekend concept in de ‘mints’markt want deze frisse zoete snoepjes zijn naast biologisch, ook gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De mints zijn vegan en allergenen vrij.

Max’s Mints zitten in kleurrijke leuke blikjes. Blik is namelijk bijna maximaal recyclebaar zonder verlies van kwaliteit. Het papiertje in het blikje is gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Het hele inpakproces vindt plaats in de Sociale werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer de kans krijgen om aan de slag te gaan.

Max’s Organic Mints zijn sweet treats met een lekkere smaak en nasmaak in de smaken Menthol, Lemon, Berry & Coffee in vier verschillende blikjes voor in je tas, op het werk of in de keukenla. En Max? Die heeft alleen zijn naam uitgeleend!

Omschrijving

Floor (de zus van Max) en haar vader zijn de oprichters van Max's Mints. In 2016 zijn ze samen gestart. De vader van Floor en Max houdt van snoepen en Floor gelooft dat het hard nodig is om betere en goede producten op dat gebied in de markt neer te zetten. Een beetje beter voor jezelf en voor de wereld. In het mintschap gebeurde niet zoveel op dat gebied dus dit was een gouden combi!