Meerdanvlees is onderdeel van Vleesbedrijf Bolscher B.V. en leverancier van verse producten aan horeca gelegenheden, groothandels en instellingen. Ze zijn al meer dan 30 jaar zeer gedreven en halen het beste en lekkerste vlees uit heel de wereld.

Gelukkig is er nu ook voor particulieren een hele mooie website waar je online kan bestellen…
Je kan altijd een lekkere, verse maaltijd samenstellen met het uitgebreide assortiment van Meerdanvlees. Ter inspiratie vind je handige recepten op de site. Om van te watertanden zo lekker!

Van biefstuk tot spiezen en van lamskoteletten tot een top hamburgertje. Ook voor een gezellige BBQ ben je hier aan het juiste adres. Met 1 druk op de knop bestel je je vlees en vis gekoeld verpakt thuis. Bij Meerdanvlees krijg je horecakwalteit voor een eerlijke betaalbare prijs. De online shop is uitgebreid met kant- en klaar maaltijden, soepen, kaas en ook zuivel. Een mooi adres!

Omschrijving

Rund, kalf, varken, lam en schaap of wild & gevogelte... Het assortiment is hel uitgebreid en overzichtelijk. Een mooi adres om kwaliteitsvlees online te bestellen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft het team van Meerdanvlees zicht op goed en eerlijk vlees.