Mister Tobs loves koffiebonen! Goede koffiebonen zijn erg populair, een trend naast alle dure cupjes? Mooie bonen zijn niet altijd in je eigen omgeving te vinden. Vaak moet je er voor op pad en omdat we redelijk veel koffie drinken is de voorraad zo weer geslonken. Hoe handig lijkt het dan om een abonnement af te sluiten voor je favoriete koffieboon en dus je favoriete koffie? Volgens de online koffiespeciaalzaak Mister Tobs zijn het de beste bonen van de wereld. Daar worden we toch altijd nieuwsgierig van.

De bonen van Mister Tobs worden langzaam gebrand waardoor hun volle smaak bewaard blijft. Op de site kan je selecteren op je smaak, intensiteit en de herkomst van de bonen. Er is heel veel keuze en als je er even niet uitkomt kan je een proefpakket bestellen.

Er zijn ook handige abonnementen die automatisch eindigen. Daarna kan je weer kiezen voor een nieuw abonnement en eventueel een andere boon…Je kan natuurlijk ook gewoon los je koffie bestellen. Mister Tobs regelt de beste bonen voor jou….

Omschrijving

Welke bonen zijn nu het lekkerste voor in je machine? Poeh... De koffiebonen uit de supermarkt zijn vaak een beetje saai, niet lekker en soms zelfs muf. Die ene speciaalzaak kom je ook niet altijd langs. Dan is het handig om Mister Tobs online bij de hand te hebben. Zij selecteren met hun proefpanel graag de beste bonen voor jou!

Zo is het idee geboren om de beste, verpakte koffiebonen te verkopen in een online koffiespeciaalzaak. Met de beste en lekkerste koffiebonen in de shop en social media voor de beleving, want die willen we niet missen. Daarom gebruiken we Facebook voor het praten over leuke acties.

Het branden van de koffiebonen doen we niet zelf. Na ruim een jaar koffieproeven bij diverse Nederlandse koffiebranderijen hebben we gekozen voor de lekkerste koffiebonen van Mocca d'Or en deze met een eigen proefpanel (n=40) getest.