Speciaalbier wordt steeds populairder. Het aanbod is dan ook erg groot. Hoe vind je je weg tussen al deze speciale biertjes en mooie brouwerijen? MooiBier.nl heeft alleen al 500 soorten speciaalbier. Van Tripel tot Dubbel, IPA’s, blond, weizen en porters. Ze hebben allemaal hun eigen unieke smaak en karakter.

MooiBier.nl heeft daar iets op gevonden, namelijk de Bier customizer. Met deze tool vind je de lekkerste speciaalbieren die bij jouw smaak passen. De Bier customizer geeft in statistieken aan hoe zoet, bitter, helder en sterk het biertje is dat je geselecteerd hebt. Ook kan je aangeven of je een biertje liever iets zoeter van smaak wilt hebben of juist iets pittiger. Meteen worden er dan een aantal varianten voorgesteld. Zo kan je je eigen krat met 24 speciaalbieren samenstellen en brengen zij je bestelling keurig thuis. Zodra je één volle krat besteld, betaal je ook geen verzendkosten.

Natuurlijk kan je ook gewoon losse biertjes bestellen maar met een volle krat kan je een leuke proeverij met vrienden organiseren of gewoon zorgen dat je bierkelder op orde is…

Omschrijving

Drie bierliefhebbers zijn 3 jaar geleden gestart met het opzetten van deze prachtige online bierwinkel. Dat ging niet zonder blikken of blozen, maar het resultaat mag er zijn. Met deze webwinkel proberen zij hun passie te delen met anderen. Er is immers niets mooier dan om van je hobby werk te maken en dat doen zij met het verkopen van deze speciaalbiertjes. De wereld van bier is erg dynamisch en wij van Mooibier ervaren dat als geen ander. De laatste jaren is speciaalbier helemaal in opkomst waardoor het aantal brouwerijen wereldwijd met de dag toeneemt. Enerzijds een fantastische ontwikkeling, maar anderzijds ook erg verwarrend, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, en als beginnende bier drinker géén idee hebt waar je moet beginnen. Wij helpen je daar graag bij!