Niko Niko is in 2012 gestart met het verkopen van ‘Plantable Happiness’. Mooie cadeauproducten gemaakt van plantbaar papier waar bloemzaden in verwerkt zitten. Cadeaus die uitbloeien! Als je het handgemaakte papier plant, dan groeien er na 6-8 weken prachtige veldbloemen of geurige kruiden uit. Het papier is biologisch afbreekbaar en wordt gemaakt van gerecycled papier, er hoeven dus geen bomen te worden gekapt…

Dit kleine merk is goed in het bedenken van producten en concepten die mensen blij maken en die positief en goed ontworpen zijn. De plantbare producten zijn erg leuk om cadeau te geven en wist je eigenlijk dat niko niko ‘say cheese’ betekent in het Japans? Geen wonder dat je er blij van wordt!

Omschrijving

De conceptmakers van Niko Niko zijn blij als anderen ook blij zijn. Daar hoef je vaak weinig voor te doen, het verspreidt zich automatisch als een geluksvirus van de ene persoon naar de andere. Graag brengen zij dit virus over. Daarom creëren zij concepten & producten die kleur, schoonheid en verrassing brengen. De kleine dingen waar je blij van wordt.