We kwamen NoCandy al eerder tegen maar nu kan je ook online bestellen! NoCandy maakt 100% natuurlijk rijp gedroogd fruit. Zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en chemische toevoegingen. Gewoon het pure spul! Even snel een filmpje…

Het fruit wordt direct na de oogst super rijp verwerkt. Zo worden alle gezonde voedingsstoffen die in het fruit van nature aanwezig zijn behouden en krijg je automatisch je dagelijkse portie antioxidanten, vitamine c, ijzer en zink binnen. Door het rijpe fruit hebben de zakjes gedroogd fruit veel smaak. Er zijn veel smaakjes zodat je kan afwisselen, je proeft de appel in Just Apple en verder is er de Mango, Coco, Watermelon, Pineapple, Papaja, Banana en Kaki.

Het gedroogde fruit blijft tot wel 12 maanden lang goed en op de site kan je handig bestellen. Eigenlijk is NoCandy de ideale snack voor heel veel momenten maar je kan het ook gebruiken door je muesli of om een dessert mee te decoreren. Al zin in een proefpakket?

Omschrijving

De makers van Nocandy gebruiken fruit wat op en top rijp is zodat zij er na het natuurlijke droogproces niets meer aan toe hoeven voegen. Het gedroogde fruit is vrij van alles en tot wel 12 maanden houdbaar.