Dit is een bedrijf dat vlees verkoopt dat lekker, gezond, diervriendelijk én betaalbaar is. De boer krijgt ook een goede prijs…Anoniem fabrieksmatig geproduceerd vlees is regelmatig in het nieuws. Dan is het fijn om te weten hoe OKvlees een hoge kwaliteit diervriendelijk vlees biedt. Scharrel- en biologisch vlees, zonder onnatuurlijke toevoegingen.

OKvlees.nl verbindt vleeseters met lokale boeren en maakt inzichtelijk wat er gebeurt voordat het vlees op je bord ligt. Het vlees is gecertificeerd door Skal voor het biologische vlees en de scharrelkippen lopen hier ook echt buiten. Het biologisch vlees en scharrelvlees wordt vacuüm verpakt en vervolgens snel diepgevroren. Je kan het vleespakket afhalen of laten bezorgen.

Je kunt lezen over de producenten op de site en hoe dit vlees tot stand komt. Een aantal kernwaarden zijn belangrijk, de kwaliteit, transparantie en weten waar het vlees vandaan komt naast de ‘I care’ filosofie die zo kenmerkend is voor dit mooie bedrijf.

Omschrijving

De wereld wordt steeds transparanter, maar dat geldt nog niet voor vlees. Daarom verkopen wij scharrel en biologisch vlees, zonder toevoegingen. En met een goede prijs voor de boer. Peter Kolster: "wij denken dat anoniem en fabrieksmatig geproduceerd vlees voor veel mensen niet meer voldoet. Daarom zijn we gestart met OKvlees..."