Handgemaakte Limonadesiropen voor volwassenen… Klinkt spannend? Wij zijn een groot fan van limonadesiropen, helemaal als ze zo bijzonder zijn zoals de varianten van Pinkyrose Company. Dark Caramel Sea Salt, de Floral Ginger & Orange, de Spiced Lemon & Rose en de Straight Lemon zijn termen die verrassend lekker klinken. Pinkyrose maakt verse handgemaakte siropen van delicate bloemen, vruchten, specerijen en kruiden. Bijzondere combinaties die verrassend lekker smaken.

De siropen zijn als dorstlesser met (bruisend) water aan te lengen maar zijn ook een perfecte aanvulling op alcoholische en non alcoholische dranken. Experimenteer met de siropen van Pinkyrose Company, leng ze aan met water voeg vers fruit en ijsblokjes toe en maak je eigen zomerse drankje. We all love sparkling lemonade!

Omschrijving

Bedenker Mat Buitelaar zit vol energie en ideeën. Hij bedenkt, probeert en experimenteert er lustig op los. De pure ingrediënten die worden gebruikt moeten een week lang trekken voor een optimale flavour. Zo wordt uiteindelijk de perfecte siroop gerealiseerd.