Bij Puur Pannenkoek koop je spannende pannenkoeken mixen gemaakt van biologische specerijen en granen. Inmiddels is ook de pannenkoekenwinkel in een monumentale boerderij in Orvelte een begrip in de wijde omgeving en kan héél Nederland genieten van de kant-en-klare pannenkoekmixen genieten. De mixen zijn bedacht door Henk Buis, alias professor pannenkoek.

Wij zijn vooral fan van de variant Spelt Speculaas met kaneel, kardemom, anijs en gember. Maar wat dacht je van de smaak cranberry’s en sinaasappel of appel en kaneel? Allemaal heerlijke en spannende mixen. En zeg nou zelf, de lekkerste biologische pannenkoeken bak je toch zelf! Neem dus zeker een kijkje in deze winkel.

Omschrijving

Henk Buis, alias professor pannenkoek, ontdekte ooit in een manuscript uit de 15de eeuw een recept voor 'liefkoecken'. Een recept zoals wij dat nu gebruiken voor pannenkoeken. Als student ging hij hiermee aan de slag en al gauw stond hij bekend om zijn legendarische speculaaspannenkoeken. Maar toch duurde het nog jaren voordat hij zijn bijzondere recept met de wereld deelde. Nu zijn er verschillende pannenkoekenmixen en is er zelfs de eerste pannenkoekenwinkel in Orvelte...