Zeg je Rocky Road Fudge dan zeg je “tongstrelend FudgeLicous lekker!” Eigenaresse Marsha maakt samen met haar team gevaarlijk lekkere Fudge volgens authentiek Amerikaans recept met een heerlijk Hollands tintje. De Fudge is gemaakt van de beroemde Callebaut chocolade in de varianten puur, melk en wit. Voor de verrassende en krokante bite worden er echte Hollandse lekkernijen aan de Fudge toegevoegd. Stukjes stroopwafel, Oreo koekjes, bokkenpootjes, Skittels snoepjes en frisse cranberries maken van de lekkere Fudge, gevaarlijke lekkere Fudge! Durf jij het aan?

Rocky Road Fudge is er voor elke gelegenheid, van babyshower, trouwerij tot gezellig feestje maar natuurlijk ook om weg te geven als origineel cadeau of… gewoon lekker voor jezelf! Kies je favoriete smaak en beleef deze smeltende lekkernij zelf.  Dutch Dream, Peanuts Pleasure en Hasel Honey, allemaal termen waar je toch helemaal blij van wordt.

Omschrijving

Het snoepgoed is exclusief verkrijgbaar in de webshop en tevens verkoopt eigenaresse Marsha de Fudge in haar winkel 'LekkerLeuk' in Goor waar zij je ook fudge leert maken. Voor je het weet is de Rocky Road Fudge een gevaarlijk lekkere verslaving! Vriendinnen noemen haar ‘Miss Rocky Road Fudge’, maar thuis heet zij gewoon Marsha of mama. Experimenteren met smaken is haar niet vreemd!