Een kaascadeau met een glimlach! SayCheeseToday bezorgt lekkere kaasjes in allerlei smaken door de brievenbus. De oprichters Wijnand en Michel kennen elkaar uit Alkmaar, de kaasstad met de bekendste kaasmarkt van Nederland. Zowel Michel als Wijnand waren heel veel jaren echte kaasdragers. Gek op kaas en overtuigd van de Hollandse iconische kracht van kaas.

Zij zochten tevergeefs naar mooie originele kaasproducten en heben toen zelf maar een waanzinnig leuk kaascadeau ontwikkeld. Samen met de kaasmakers Ted en Jack van de boerderij van de familie Berkhout. “De 200 prachtige koeien van de familie Berkhout geven drie keer per dag melk die direct naar de kaastobbe gaat om deze heerlijke goudse kaas te maken.” Er zijn wel tien smaken en als dit kaasje van SayCheeseToday door je brievenbus valt is een glimlach verzekerd!

Omschrijving

Wijnand heeft het concept van SayCheeseToday in het begin opgezet, en inmiddels staat Michel nu alleen aan het roer van dit leuke bedrijf. Boordevol ideeën ziet hij overal kansen en kaas liggen. Michel is een perfectionist, alleen het beste voor de klant is goed genoeg.