In de ‘koffiescene’ is Stielman Koffiebranderij een begrip want deze koffiebrander gaat vol aandacht en passie met koffiebonen aan de slag in de Stielman Branderij. Gevestigd in de Fenix Food Factory in Rotterdam worden je zintuigen geprikkeld door de versheid en het vakmanschap van koffie branden en koffie zetten.

Iedere koffie heeft zijn eigen manier van branden nodig om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. Natuurlijk gebruiken we alleen de allerbeste koffiebonen. De versheid van koffie is zeer belangrijk voor de smaak. De koffie die je bij ons koopt is vers gebrand, niet langer dan een paar dagen geleden, aldus de Stielmannen.

De missie is duidelijk! Zij zorgen ervoor dat je altijd je vers gebrande koffie op tijd in huis hebt. Dit kan via het koffie abonnement waarmee je iedere twee weken je verse koffiebonen ontvangt maar je kan ook los bestellen. Waarom bonen? Omdat de versheid van gemalen koffie snel achteruit loopt en dat vinden zij een beetje zonde… Zelf een workshop volgen?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.

target=_blank>Bekijk hier het filmpje…

De koffie wordt verzonden als brievenbuspost, lekker makkelijk want je hoeft er niet voor thuis te blijven en je kan op ieder gewenst moment aanpassen, pauzeren of stopzetten. Daarbij word je officieel ‘gekroond’ tot een echte Stielist!

Omschrijving

Stielman is oud Nederlands voor ‘Ambachtsman’. In het zuiden van het land en in België wordt het woord nog steeds gebruikt voor ambachtsmannen die staan voor kwaliteit. Ambachtelijk koffiebranden, dat is waar wij voor staan. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige koffie die altijd vers gebrand is.
Als Stielman koffiebranders hebben wij als doel om zo’n kort mogelijk lijn van boer naar consument te bewaren, dit betekend dat we zelf koffie’s zullen gaan importeren. De koffiebonen worden zorgvuldig, met aandacht en passie gebrand